Spencer Tunick Lut Gölü

Spencer Tunick Lut Gölü. İsrail turizm bakanlığı ve abd’li sanatçı spencer tunick, duruma dikkat çekmek için işbirliği yaptı. Abd'li fotoğraf sanatçısı spencer tunick, lut gölü'nün (ölü deniz) kuruma riskine dikkat çekmek için yaklaşık 200 kişinin çıplak poz verdiği bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Spencer Tunick Biyografi.info.
Spencer Tunick Biyografi.info. from www.biyografi.info

Modeller sadece beyaz bir boyayla kaplandı. Ürdün, i̇srail ve batı şeria’ nın ortak gölü olan lut gölü’nde artan sıcaklıklar ve kuraklık nedeniyle su seviyesi her yıl bir metre geri çekiliyor. İsrail turizm bakanlığı ve abd'li sanatçı spencer tunick, bu duruma farkındalık.

İnsan Faaliyetlerinden Kaynaklanan Küresel Isınmanın Etkileri Dünyanın Dört Bir Yanında Hissediliyor.


Modeller sadece beyaz bir boyayla kaplandı. Tunick'in beyaz bir boyayla kaplanan yüzlerce çıplak model lut gölü'nün etrafında yürüdü. Abd’li fotoğrafçı spencer tunick'in son projesi kapsamında, yüzlerce çıplak model ölü deniz olarak da bilinen lut gölü yakınlarındaki bir çöl boyunca yürüdü.

Modeller Sadece Beyaz Bir Boyayla Kaplandı.


İsrail turizm bakanlığı ve abd’li sanatçı spencer tunick, bu. Modeller sadece beyaz bir boyayla kaplandı. Çalışmanın amacı ise iklim krizine dikkat çekmek.

Abd’li Fotoğrafçı Spencer Tunick'in Son Projesi Kapsamında, Yüzlerce Çıplak Model Ölü Deniz Olarak Da Bilinen Lut Gölü Yakınlarındaki Bir Çöl Boyunca Yürüdü.


Amerikalı fotoğrafçı spencer tunick de iklim değişikliğine dikkat çekmek için bu projelerden bir tanesi gerçekleştirdi. Lut gölü’nde artan sıcaklıklar ve kuraklık nedeniyle su seviyesi her yıl bir metre geri çekiliyor. Bu kapsamda beyaz bir boyayla kaplanan yüzlerce çıplak model, lut gölü'nün etrafında yürüdü.

Abd’li Fotoğrafçı Spencer Tunick'in Son Projesi Kapsamında, Yüzlerce Çıplak Model Ölü Deniz Olarak Da Bilinen Lut Gölü Yakınlarındaki Bir Çöl Boyunca Yürüdü.


Abd’li fotoğrafçı spencer tunick'in son projesi kapsamında, yüzlerce çıplak model ölü deniz olarak da bilinen lut gölü yakınlarındaki bir çöl boyunca yürüdü. Lut gölü’nün her yıl bir metre çekilmesine dikkat çekmek için yüzlerce kişi çıplak poz verdi. Yüzlerce model, nü çalışmalarıyla bilinen fotoğraf sanatçısı spencer tunick'in yönetmenliğinde, i̇srail'deki lut gölü kıyılarında çırılçıplak kamera karşısına geçti.

Abd’li Fotoğrafçı Spencer Tunick’in Son Projesi Kapsamında.


Doğuda ürdün, batıda i̇srail ve batı şeria ile sınırlı lut gölü’nde (ölüdeniz) giderek belirgin hale gelen kuraklaşmaya dikkat çekmek için yüzlerce çıplak model ünlü musevi asıllı amerikalı fotoğraf sanatçısı spencer tunick’e poz verdi. Yüzlerce model, nü çalışmalarıyla bilinen fotoğraf sanatçısı spencer tunick'in yönetmenliğinde, i̇srail'deki lut gölü kıyılarında çırılçıplak kamera karşısına geçti. İsrail turizm bakanlığı ve abd'li sanatçı spencer tunick, duruma dikkat çekmek için işbirliği yaptı.