La Llarga Nit Jaume Plensa

La Llarga Nit Jaume Plensa. Al utilizar este sitio web, acepta nuestra política cookies. Un cop desplegat el text està seleccionat ctrl+c o cmd+c per copiar, escape per sortir.

JAUME PLENSA, La Llarga Nit Galeria Senda
JAUME PLENSA, La Llarga Nit Galeria Senda from galeriasenda.com

Las obras, desde grandes esculturas suspendidas por hilos sutiles a delicados trabajos en papel, se presentan como un coro polifónico de figuras en apariencia durmientes y silentes, de las que destaca la dimensión. Creador versátil, es autor de esculturas, dibujos, montajes para ópera y teatro y grandes obras en espacios públicos en grandes ciudades de los ee. Són tres grans escultures suspeses en l'aire i un treball en paper amb què l'artista convida a la introspecció en plena pandèmia.

“Marc” De Robert Llimós, Barcelona.


Jaume plensa junto a 'invisible ana', una de las esculturas que pueden verse en la exposición 'la llarga nit' de la galería senda de barcelona. Es 'la llarga nit', de jaume plensa, un dels artistes catalans contemporanis més internacionals. Nocturne, richard gray gallery, gray warehouse, chicago, illinois invisibles,.

Assumiràs La Veu D’un Poble Assumiràs La Veu D’un Poble, I Serà La Veu Del Teu Poble, I Seràs, Per Sempre, Poble, I Patiràs, I Esperaràs I Aniràs Sempre Entre La Pols, Et Seguirà Una Polseguera.


Echo, 2011 und breathing, 2005. Encara no sé quina és la seua funció. Jaume plensa presents la llarga nit at galeria senda, an exhibition in which he praises the mysteriousness of the night, capable of infusing both stillness and inspiration to the soul of every poet.

Ben A La Vora De L'escultura, A La Galeria Toni Tàpies, Que És Al Carrer Del Consell De Cent Mateix, Hi Podreu Veure Una Desena Més D'obres De Plensa.


Las obras, desde grandes esculturas suspendidas por hilos sutiles a delicados trabajos en papel, se presentan como un coro polifónico de figuras en apariencia durmientes y silentes, de las que destaca la dimensión. Sandra vásquez de la horra. Jaume plensa, el silenci com a introspecció.

His Works Are Characterized By The Synthesis Of Traditional Sculptural Materials, Such As Bronze, Aluminum, Steel, Or Glass, With.


Browse works in this category. Las obras incluidas en la exposición, desde grandes esculturas suspendidas por hilos sutiles a delicados trabajos en papel, se presentan como un coro. La llarga nit jaume plensa presenta la llarga nit a la galeria senda, una exposició amb la qual elogia el temps misteriós de la nit, capaç d'infondre quietud i inspiració a l'ànima de tot poeta.

El Món Acadèmic Va Intentar.


Jaume plensa es un artista plástico, escultor y creador multidisciplinario nacido en barcelona en 1955 que está entre los más conocidos y valorados de la escena del arte contemporáneo. Plensa initially intended to train as a doctor, and throughout his artistic practice he has been captivated by the human body, although in his hands it is a vessel 2. La llarga nit, homenatge de jaume plensa a l'estellés.