Sandro Botticelli Zrodenie Venuše

Sandro Botticelli Zrodenie Venuše. Skutočne vzácnou bola aj jedna z najkvalitnejších a najtrvácnejších zelených farieb až do začiatku 20. Tempera na plátne datovaná okolo roku 1478 alebo 1483 (1486) je súčasťou zbierok slávnej talianskej galérie uffizi vo florencii.

Botticelli Inferno program a vstupenky online KINO 99
Botticelli Inferno program a vstupenky online KINO 99 from www.kino99.cz

Sandro botticelli a jeho dva nejslavnější obrazy. *rozměry jsou uvedeny v poměru. Zrození venuše, výrobce clementoni, 1 000 dílků

Sandro Botticelli A Jeho Zrození Venuše A Primavera.


Allessandro filipepi sandro filipepi alessandro di mariano filipepi alessandro di mariano filipepi botticelli: Botticelli byl italský renesanční malíř náležející k florentinské škole. Toto dílo nakreslil technikou tempery na plátně v letech 1484 na zakázku pro bratrance lorenza i.

Maľba Bola Pôvodne Umiestnená V Tej Istej Budove Ako La Primavera, Vo Vidieckej Vile V Castelle, Ktorá Patrila.


Jeho práce náleží k tomu nejlepšímu, co v rané renesanci vzniklo. Sandro botticelli (vlastním jménem alessandro di mariano filipepi) byl italským malířem rané renesance. S motívom zrodenie venuše, ktorú v originále namaľoval sandro botticelli.

Sandro Botticelli A Zrodenie Venuše · Pozrieť Viac » 1445.


Ďalším z legendárnych majstrov talianskej renesancie je sandro botticelli. Predstaviteľ ranej florentskej renesancie vytvoril dielo pravdepodobne na objednávku lorenza di pierfrancesca de medici. Niektorí zasvätenci veria, že obraz bol dôkazom lásky lorenzovho bratranca.

*Rozměry Jsou Uvedeny V Poměru.


V neposlednom rade tešia laikov s dušou prahnúcou po estetične. Jako antičtí bohové jsou na obraze znázorněni giuliano medici a jeho milenka simonetta cataneo, provdaná do. Italian painter, artist, drawer, draftsperson and fresco painter.

Narodil Se 1.3.1445 Ve Florencii A Zemřel 17.5.1510 Tamtéž.


Obraz je možné zarámovať do dreveného ozdobného rámu, alebo ho opatriť drevenou ozdobnou lištou, ponuku nájdete v sekcii rámy a rámovanie. Díky svému účelu a své nekonvenční nahotě se na veřejnost dostala až mnoho let po svém dokončení. „zrození venuše“ od sandra botticelliho.